NYERJETEK KÉT JEGYET az atlétikai világbajnokságra az ATLÉTIKA.TV berlini közvetítésén is. A verseny pénteken 19.00-kor kezdődik. A jegyeket azok között sorsoljuk ki, akik feliratkoztak a csatornánkra és helyesen tippelnek arra a kérdésre, melyet a kommentátorok a közvetítés alatt elmondanak! ITT TUDSZ FELIRATKOZNI A CSATORNÁNKRA: https://www.youtube.com/c/atlétikatv TÁMOGASD AZ ATLÉTIKA.TV-T: https://www.patreon.com/atletikatv

Hét versenyszám szerepel a pénteki berlini ISTAF INDOOR (WIT Silver) programjában. A szervezők már mintegy 11 000 jegyet értékesítettek, és alig több mint 1000 hely van még szabadon. Az olimpiai bajnok Armand „Mondo” Duplantis mellett Ernest John Obiena, Bo Kanda Lita Baehre és Torben Blech is ott lesz.
A női távolugrás az Európa-bajnokság döntőjének visszavágója lesz, a regnáló fedett pályás Európa- és világbajnok Ivana Vuleta, Malaika Mihambo, Jazmin Sawyers és Maryna Bekh-Romanchuk is indul.
A 100 méteres síkfutás Európa-bajnoka, Gina Lueckenkemper a barbadosi Daryll Neita és Tristan Evelyn ellenfele lesz 60 méteren. A férfiaknál 60 méteren az amerikai Elijah Hall, a brit Jeremiah Azu és Kevin Kranz van ott a rajtlistán. A 100 m gáton világbajnoki ezüstérmes jamaicai Britany Anderson 60 m gáton indul, Cindy Roleder pedig utoljára fut nemzetközi versenyen.